Huwelijksbootje

/Huwelijksbootje
Huwelijksbootje 2017-12-06T01:16:38+00:00

Ons huwelijksbootje 

In het dorp bevinden zich de pittoreske raadhuizen van Graft en De Rijp. Deze 16-de eeuwse gebouwen zijn sinds jaar en dag trouwlokatie. huwelijksbootje

Alle informatie over de sfeervolle trouwruimten vindt u door op onderstaande links te klikken: 

Trouwen Raadhuis Graft
Trouwen Raadhuis De Rijp

U kunt er voor kiezen een vaartochtje ook onderdeel te laten zijn van uw trouwdag en stapt dan letterlijk in het Huwelijksbootje !

‘voor de ceremonie’
Aankomst van het bruidspaar in een klein huwelijksbootje bij de sluis in het oude centrum. Een uniek fotomoment ontstaat wanneer de sluis volloopt met water en het bootje het niveau bereikt waarbij de brug wordt geopend. Het bruidspaar vaart erdoorheen en meert aan bij de trouwlocatie, het Rijper raadhuis. De huwelijksvoltrekking kan beginnen ! U heeft gegarandeerd bekijks.

Prijs:  € 150 incl. sluisgeld en ballonversiering.

 

‘na de ceremonie’
Na het voltrekken van het huwelijk in trouwlocatie het Rijper of Grafter raadhuis stap u samen met uw daggasten in de mooie rondvaartboot. De schipper feliciteert u van harte en geeft het seintje dat de Dambrug geopend kan worden.
Alleen De Rijp: U vaart de sluis in en het sluizen kan beginnen. Nadat u met uw gasten zo’n 2 meter bent gezakt (afhankelijk van regenval) vaart u de sluis
uit voor een mooie rondvaart door de Eilandspolder. Duur ongeveer 1.5 uur.
U eindigt weer in het oude centrum van De Rijp.

Prijs: € 17.50 ,-  p.p. incl. sluis en wachtgeld, glaasje prosecco aan boord en een hapje.
Aantal personen: v
anaf 10 personen.
Duur: 1.5 uur.

cosuzan 13-05-2011