Polderhappen

/Polderhappen
Polderhappen 2017-12-04T21:06:06+00:00

Polderhappen logo

 

Leuk voor uw familiedag, personeelsuitje of vriendendag en meer !

Wij varen uw groep rond vanaf 10 personen door de Eilandspolder met in uw hand de unieke Polderhappen-strippenkaart. Deze kaart geeft recht op een ontvangst met koffie/thee en gebak, 3 gangen bij diverse restaurants in de polder en een zakje snoep uit Neerlands Kleinste Snoepwinkeltje, Bram en Aagie,  Graft.

NIEUW: POLDERHAPPEN!

Polderhappen is een concept waarbij u per boot, wandelend of fietsend langs diverse horecazaken uit het Poldergebied gaat en daar wat lekkers eet. Ideaal voor een groepsuitje! U heeft een begin- en eindpunt. Daar tussen kunt u genieten van o.a. koffie/thee met gebak, een voorgerecht, een hoofdgerecht, een nagerecht en snoepjes bij het kleinste snoepwinkeltje van Nederland. U vaart door de parel van Nederland: De Eilandspolder. Genietend van het natuur­schoon kunt u de inwendige mens verwennen! Elke keer dat u bij één van de zaken bent geweest ontvangt u een stempel op de kaart.

Prijs:
3 gangen diner inclusief ontvangst met koffie / thee met gebak en een bezoek aan Nederlands kleinste snoepwinkeltje voor slechts € 37,50 p.p.

Voorwaarden:
– Starten tussen 10.00 – 11.00 uur.

– Reserveren tot 24 uur van te voren
– U kunt met een eigen boot, fluisterboot of rondvaartboot (wandelen of fietsen kan ook)
– De routekaart kaart krijgt u voor vertrek.
– Uitsluitend in combinatie met de strippenkaart. Deze zijn verkrijgbaar bij de 5 aangegeven bedrijven. De restaurants ontvangen u graag en er wordt altijd rekening gehouden met uw komst, ook houden zij rekening met eventuele voedsel allergieën.

DE STRIPPENKAART KOOPT U BIJ o.a. RESTAURANT BIJ ERNST (De Rijp):  Telefoon: 0299-633436

Duur: tot ergens in de middag

Boothuur RONDVAARTBOOT Rondvaart De Rijp: starttarief € 150 + € 10 p.p.